|
Žiūrėti neatsakytus pranešimus >>
Žiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
xfiendx
|
Pranešimo tema: Eiles Pranešta: Antr Geg 20, 2008 10:19 pm |
|
|
Na, parasykit kas nors cia savo megstama eilerasti/dainos zodzius/poema/ir t.t. Jei patys kuriat - rasykit cia - ivertinsim  Va mano sios nakties kurybos vaisius: The time in its original appearanceI’m like a soldier who fights against the limit of time. Like the one who pushes the effect of the rush. But the clock isn’t ticking and the puzzle is still missing The piece of me and the reason to feel. And it doesn’t even matter if the burden looks like feather. Only weight of it makes the double standard quit. I will try to do my best and I know that I won’t rest Until the famine inside will start to feel its own lies. Yes, I tried to push the time and I knew that it’s not mine, But the soldiers who die without knowing why Will not feel the deception and the strongest connection Between hypocrisy of time and the waiting in the line. When all trail blazers end up with the failure Trying to make the revolution on the back of evolution I still stand in the line trying to push the time And outcry the mute mode of the silent time code.
|
|
| |
|
 |
|
Rebel
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Penk Rugs 26, 2008 9:55 pm |
|
|
|
o kodel toks priesiskas lietuviu kalbai?
|
|
| |
|
 |
|
xfiendx
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Pirm Rugs 29, 2008 11:31 am |
|
|
Visiskai ne priesiskas  Tiesiog, parasiau angliskai 
|
|
| |
|
 |
|
Rimvydas
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Antr Rugs 30, 2008 6:31 pm |
|
| Site Admin |
 |
|
nzn kaip xfiendx, bet man asmeniškai angliškai geriau rimuojasi. Todėl, kad daug įtakos tam turi užsienietiška muzika ir kažkos pasamoningas priešinimasis mokyklinei literatūrai... 
|
|
| |
|
 |
|
Rebel
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Antr Rugs 30, 2008 9:15 pm |
|
|
na tik nekaltinkit lietuviskos literaturos del mokyklos itakos  zinau, angliskai ir lengviau rimuojasi, tik siaip, idomiau butu paskaityt lietuviskai, tik tokiais atvejais daznai pritrukstu tam tikru zodziu atitikmenu ;[
|
|
| |
|
 |
|
xfiendx
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Penk Spal 03, 2008 10:08 am |
|
|
|
Man atvirksciai lietuviskai daug lengviau skaitos ir pries mokykline literatura nieko neturiu ir tik dziaugiuos, kad tiek daug knygu perskaiciau.
Va ir lietuviskai:
Aš esu aš
Aš esu aš – kiti išbraukti. Šaukiu, bet manęs niekas negirdi. Pagalbos nėra – jos ir nebus. Tik kietos grindys ir mano galva.
Tai šizofrenija? Galbūt!.. Aš išmečiau žodžius, bet taip ir turi būt.
Galiu atsikelt? Dar ne!.. Dar liko ką sužlugdyt savyje.
Aš esu aš – kitų dar nėra. Veidrody savo atvaizdą matau. Gąsdina jis šalia stovinčias Dvi mano aklas išmestas puses.
Ar tai pagydoma? Jau ne!.. Aš ką tik pats pamečiau save.
Padėkit kas nors! Tyla... Slapčiausias košmaras pabudo šalia.
Kas daros su mano kasdienybe, Jei kūna kausto baime buti užmirstam? Kas daros su mano sveiku protu, Jei klyksmas gerklėj užstrigo giliai?
Atsigulu ramiai ant grindų Išlyginu savo kvėpavimą Atveriu akis: kažką matau. Aš esu aš ir kiti išbraukti.
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Ketv Spal 09, 2008 6:18 am |
|
|
Nu neblogai  as dar tik pradedantis rasyti, niekaip nepabaigiu 4 posmo paskutines eilutes.. Pabaiges imesiu 
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Penk Saus 09, 2009 2:00 pm |
|
|
|
Tu visad būsi mano širdyje, Galvosiu ir džiaugsme, ir mirties patale tik apie Tave. Tu visad būsi mano mintyse, Garbinama ir mylima.
Bet tavo meilė jau išblėso. Aš nuo šiol gyvensiu tik viena linkme,- Paskendęs savo mintyse, Kurios yra apie Tave.
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Penk Saus 09, 2009 2:02 pm |
|
|
|
Trioletas:
Varpo šauksmas širdį aižo, Vėjas visą žemę šianakt maišo, Tik dėl tavęs. Varpo šauksmas širdį aižo, Mano balsas stiklą raižo. Visą naktį Tau dainavau. Varpo šauksmas širdį aižo, Vėjas visą žemę šianakt maišo.
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Penk Saus 09, 2009 2:04 pm |
|
|
|
Šianakt aš nemiegojau ir verkiau, Ašarų bangom plaukiau, Bet nežinojau, kodėl aš tai dariau. norėjau verkti vis daugiau.
Jau aušta rytas, o aš nenusiraminu. Verkiu ir savo širdį skaudinu. Kai ašarų nėra ir akys sausos jau, Imu aš cigaretę ir užsirūkau.
|
|
| |
|
 |
|
xfiendx
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Šešt Saus 10, 2009 1:00 am |
|
|
|
Kaikur tavo eilerasciuose jauciasi ritmas tik del ritmo. Pamegink rasti kitu zodziu apibudint tam, ka rasai. Taip pat megink visa savo minti isdestyt taip, kad ji nesibaigtu pirmos strofos vidury. Kazkaip sudomink, uzsimink apie ka rasai tegul tik eilerascio pabaigoj isaiskeja, ka norejai pasakyt.
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Sekm Saus 11, 2009 2:56 pm |
|
|
Seip rasyt pradejau is neturejimo ka veikti, bet dabar, mane tai visai sudomino. Dar tik pradedu, tad net pats nesitikiu labai geru rezultatu. Aciu uz patarimus 
|
|
| |
|
 |
|
xfiendx
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Penk Saus 30, 2009 6:16 am |
|
|
|
Cia benaktinejant dar viena parasiau. Rasiau turedamas omeny sita daina: http://www.youtube.com/watch?v=FEKL3swtMNE.
I am
This is the truth which was born before me Struggling and squirming from screams ‘I can’t breathe!’. Get it over - it's done. There is no one to run from. I am what I am and I am how I can. Bravery and fear deliquesced inside of me Confounding all aspects of my place to be. What to keep, what to kill is for me to decide Should I madden myself or make up my mind? Back to back - me and my pride Jumping from mountains to prove ‘we’re alive’. Face after face I pass when I run Towards myself and what I’ve become. All the things I have meant Will act as a foe if not seen as a friend. If this is the end – so be it, goodbye! I know who I love and I know where I stand.
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Ketv Geg 07, 2009 6:10 pm |
|
|
|
Pabeldžiu į duris. Einu šlapiu taku. Nenoriu matyti nieko. Šlakelis viskio, leis pabėgti nuo visko. Rašysiu dieną, naktį apie tave, Neleisiu sau nusižudyti, Tik kruvina ranka Man primins apie tave. Nebenoriu kalbėti dabar. Tik nakties tyloje, Sudegsiu kruvinam lauže, Galvodamas apie tave.
|
|
| |
|
 |
|
Pookė
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Penk Lapk 27, 2009 12:22 pm |
|
|
|
Liūdnas Valsas
Šoka žmonės valsą, Šoka liūdnais veidais. Skruostais rieda ašaros, Širdį apkrauna ledais.
Jie - vergai, Priklausantys nuo savo valdovų, Kurie neleidžia sustot, nusišypsot... Sielvartą pakurstę, Žudo vergus lėtai.
Kiekvienas žingsnelis, Kiekviena ašara, Vis labiau drasko vergų širdis. Neatlaikę žmonės Suklumpa ir pradingsta Amžiams užmaršty...
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Ketv Gruo 17, 2009 2:53 pm |
|
|
|
Numirusių vaikų sala. Tu mano mėgstamiausia daina. Ir naktis nelaukta ateina, Paslėpdama veidą Kruvinais randais prakeiktą. Noras mirti neleidžia užmigti. Bet cigaretė smilksta, Dūmai akis graužia. Atverčiau naują lapą, Išspaudžiau kraujo lašą. Nenoriu liūdesio patirti, Tik noriu eiti ir numirti.
|
|
| |
|
 |
|
Palme
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Antr Gruo 22, 2009 7:19 pm |
|
|
tai stai: Niekada niekada ir niekada tu zmogaus nepriversi daryti to, ko kad jis nenori daryti  Baltos eiles, ka jus i tai? Cia Voltero parafraze 
|
|
| |
|
 |
|
mirtisaušrosvartuose
|
Pranešimo tema: Re: Eiles Pranešta: Ketv Saus 21, 2010 10:44 am |
|
|
sveiki,as cia pas jus naujokas,prisistatysiu savo eilėmis,stipriai nemuskite Šimtas žingsniuAš išlipu iš traukinio, brendu per gilų sniegą, po juo sušalę paukščiai miega, dar šimtas žingsnių iki upės – pakankamai erdvės kelioms eilutėms, pakankamai tylos tarp medžių naktį vėlią išgirst širdies plakimo decibelus, tamsos pakanka, skaidrios vėlės į kumštį gniaužia mano sielą, tarytum gležną kambarinę gėlę… Šioj atkarpoj gali suklupti, ar sulaikyt kvėpavimą kelioms minutėms – pakankamai erdvės pražūti...
|
|
| |
|
 |
Kas yra tinkle |
Dabar forume: Nėra registruotų vartotojų ir 1 svečias |
|
Tu negali pridėti naują temą šitame forume Tu negali atsakyti į temą šitame forume Tu negali redaguoti Tur pranešimus šitame forume Tu negali trinti Tur pranešimus šitame forume
|

|
|