|
Žiūrėti neatsakytus pranešimus >>
Žiūrėti aktyvias temas
| Autorius |
Žinutė |
|
jurga
|
Pranešimo tema: :? Pranešta: Penk Vas 08, 2008 10:42 pm |
|
|
Kodėl šis forumas tuščias? Ar aš neteisingau supratau, kad čia gali būti saviraiškos vieta, kur matytume aktyvaus jaunimo sugebėjimus išreikšti save ir pan. ? 
|
|
| |
|
 |
|
Andzej
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Šešt Vas 09, 2008 10:41 am |
|
|
jau manau baigės forumo klestėjimo laikas 
|
|
| |
|
 |
|
Lukas
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Šešt Vas 09, 2008 12:31 pm |
|
| Site Admin |
 |
|
Aš taip pat nežinau kodėl jis tuščias, tačiau tavo spėjimas tik iš dalies teisingas Šis forumas pagal idėją tūrėtų būti skirtas va kam http://jakc.dsrock.lt/, tačiau aš abejoju jo reikalingumu.
|
|
| |
|
 |
|
jurga
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Šešt Vas 09, 2008 4:11 pm |
|
|
Hm... Gaila, gaila... 
|
|
| |
|
 |
|
Lukas
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Sekm Vas 10, 2008 12:17 pm |
|
| Site Admin |
 |
|
|
| |
|
 |
|
jurga
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Sekm Vas 10, 2008 12:58 pm |
|
|
Gaila, kad šis forumas tuščias, jame nėra aktyvaus alternatyvaus jaunimo saviraiškos (nežinau ar aš teisingai čia išsireiškiau  , atrodo, kad taip), arba bent jau pačio centro kokių nors pasiūlymų ar kažko pnašaus, kas pritauktų dėmesį kaskart atidarius forumą rasti kažką įdomaus pasiskaityti, kažko naujo susižinoti... Ech, daug aš tikriausiai noriu 
|
|
| |
|
 |
|
Andzej
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Sekm Vas 10, 2008 7:40 pm |
|
|
joa visai faina būtų taip  bet kad tik keli žmonės teužsuka čia 
|
|
| |
|
 |
|
Lukas
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Sekm Vas 10, 2008 9:41 pm |
|
| Site Admin |
 |
|
Jei kas tik pasiūlytų kaip viską pagerint, būtinai taip ir padarytumėm! 
|
|
| |
|
 |
|
jurga
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Sekm Vas 10, 2008 10:18 pm |
|
|
Aš manau, kad šis formas puiki vieta, jaunimo organizuojamoms šventėms, renginiams, susibūrimams reklamuoti. Čia galėtų kiekvienas pasigirti savo veikla, papasakoti apie savo saviraiškos būdą, savo pasiekimus. Na nežinau net kaip čia aiškiai ir pasakyti, na šis forumas galėtų būti vieta, kur tikrai matytųsi, jog jaunimas yra įdomus ir aktyvus, kad kažką veikia. O dabar atsidarai foruma, o JAUNIMO ALTERNATYVIOS KULTŪROS CENTO forumas tuščias, pakankamai keista tokiam skambiam ir tikrai dėmesio reikalaujančiam pavadinimui. Na bet čia tik mano nuomonė 
|
|
| |
|
 |
|
Lukas
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Pirm Vas 11, 2008 10:35 am |
|
| Site Admin |
 |
|
|
Tai galima rašyti visur kitur. Prie renginių, Kita, etc. Bet čia yra Viešosios Įstaigos Jaunimo Alternatyvios Kultūros Centras forumas. Kad ir tuščias. Be to, iš pradžių turi būti veikla, o tik po to vieta.
Bet, jei kas turi idėjų, pasiūlymų, dar ko nors, ką norėtų įgyvendinti, galima tai daryti po VšĮ vardu. Mielai.
|
|
| |
|
 |
|
RQuiem
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Treč Vas 13, 2008 9:06 am |
|
|
nu kas pirmas nori pasigirt veikla arba saviraiskos budais? 
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Ketv Spal 09, 2008 6:23 am |
|
|
Reikia daugiau reklamos, kuo daugiau zmoniu bus - tuo daugiau pasiulymu ir pamastymu
|
|
| |
|
 |
|
ArSed
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Sekm Kov 22, 2009 8:38 pm |
|
|
|
Na mes su draugais planuojam pradet grot mokykloi, yra bugnininkas, bosistas, gitaros biski truksta manau lengvai surasim (:, kolkas pasekimu jokiu nera, taciau bugnininkas jau perkas bugnus ir greit pradesim grot, mokyklos vadovybe su dziauksmu isdave patalpas (kaip bebutu keista);D. Taigi gal yra panasiu susiburimu mokyklose? pasirasykit cia, kaip jums sekasi. Pasidalinkit savo patirtimi, gal ji mums pravers (:. Jei tokiu mokyklu atsiras daug, gal netgi pavyks savo rengini kada suorganizuot, kur dalyvautu tik grupes is mokyklu, jaunimas ir pan. Nezinau kiek si mintis reali, kadangi katik gime man galvoi ;D
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Antr Kov 24, 2009 7:43 pm |
|
|
Įdomiai čia  Ta sena mokyklinė muzika bus (punk/pop rock) ar kažką kito grosit?
|
|
| |
|
 |
|
ArSed
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Treč Kov 25, 2009 11:12 am |
|
|
|
Planuojam grot rocka ar bent kazka i ta puse, savo kuryba (: (rock, hard rock ir pan...)
|
|
| |
|
 |
|
*Vejas*
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Ketv Bal 09, 2009 10:18 am |
|
|
|
Na, pasakok kaip sekasi su kūryba?
|
|
| |
|
 |
|
true4
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Šešt Bal 11, 2009 7:15 pm |
|
|
Vat kazkas panasaus buvo ir pas mus, kaime  Mes su klasiokas begerdami alu sugalvojom sukurt grupe, pora groja su gitarom, as su bosu uzsimaniau ismokt nu vienu zodziu...  Tai va, ringdavomes kulturos centre ir grajindavom tokius lengvus gabalus Mamontovo, Coldplay ir pan. Bet nieko neisejo nes truko lesu, manau. Neturejom jokiu bugnu, bosine gitara kaip ir antikvarine. Tuo ir viskas baiges. 
|
|
| |
|
 |
|
ArSed
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Pirm Geg 18, 2009 8:14 pm |
|
|
|
Su kuryba puikei, minčių pilna galva ;D tik kad nerandam gitaristo, gyvenam tokiam rajone kur surast kokinors normalu žmogu grojanti gitara labai sunku... Ir bugnininkui sunkei sėkasi bugnus isigyt, nes nėra pastovios vietos kur juos laikyt, tai kolkas tik aš su bosu ir jis per knygas su lazdom daužo ;D
|
|
| |
|
 |
|
ArSed
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Šešt Geg 23, 2009 7:58 pm |
|
|
|
Beje jei per stebuklą atsirastu žmonių gyvenančių naujininkuose arba arti prie jų ir norinčių groti rocką ir kažka panašaus į tai, atsiliepkit.
|
|
| |
|
 |
|
Pookė
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Penk Gruo 04, 2009 10:44 am |
|
|
Mes su pora draugių irgi mąstėm ir mąstom apie grupę, tai keletą sykių nuėjom į mokyklos aktų salę, nes ten pianinas yra (mano instrumentas  ) ir parepetavom, bet tai ką, be boso, be būgnų, be vokalo... Ai nu sugrojom vieną sykį mokyklai, bet tai tas grojimas buvo tragiškas, nes buvo belenkaip šalta, man pirštai surambėjo, draugėm gitaros išsiderino, dar vienos gitaros kolonėlės (kurias mokykla mums davė) kažko streikavo (yra garsas, nėra garso, yra, nėra). Tai pafeilinom ;DDD Bet vienas pliusas, per repeticijas tai smagu pasibūti.
|
|
| |
|
 |
|
ArSed
|
Pranešimo tema: Re: :? Pranešta: Šešt Gruo 05, 2009 10:08 pm |
|
|
|
O mes nesenei koncertavom, tai viskas pavyko puikiai. Nors su ritmine gitara biški nesusipratimu man buvo, bet nieks to neišgirdo ;D. Visiem patiko ir mes laimingi likom (:
|
|
| |
|
 |
Kas yra tinkle |
Dabar forume: Nėra registruotų vartotojų ir 1 svečias |
|
Tu negali pridėti naują temą šitame forume Tu negali atsakyti į temą šitame forume Tu negali redaguoti Tur pranešimus šitame forume Tu negali trinti Tur pranešimus šitame forume
|

|
|